6. februar 2011

Klubbmesterskap NFHK på Steinfjellet


Årets klubbmesterskap i NFHK ble avholdt på Steinfjellet i Namsskogan kommune. Været var ikke helt på vår side, og til å begynne med så det ut til at hele prøven måtte avlyses på grunn av sterk vind og null sikt.
Etter litt om og men ble vi enige om å kjøre på Røyrviksiden av tunnelen, hvor været faktisk var mye bedre, og vi fikk en fin og meget trivelig dag i fjellet.
Til start møtte 6 unghunder og 22 voksenhunder som ble fordelt på to kvalifiseringsparti hvor 6 uk-hunder og 8 ak-hunder skulle møtes til finale.
Luna hadde første ak-slipp og begynte umiddelbart å nøste på fugl som etterhver endte opp i stand. Desverre kom makker inn i situasjonen uten å respektere, og vips!.. var den sjansen på pallplasering ute. Etterhvert ble det Toyota sin tur og hun viste oss et kjempesøk, men ingen fugl. Hun ble plassert som nr en på vårt parti og måtte møte vinneren av det andre partiet i finalen. Der gikk det, for å si det mildt, på rævva... Makker fant fugl og dermed var Toyota slått i fugl og plassert i bunnen av lista. Dette var dagen da ingenting skulle klaffe, så vi pakket likeså godt snippeska og dro på hytta for å surmule litt... he he...;)

Ingen kommentarer: