24. mai 2009

Klubbtreff på gården Nyheim 22. - 24. mai


Klubbtreff for Namdal Fuglhundklubb ble avholdt på gården Nyheim i Indre Nærøy. Her var det mulig å campere med telt, lavvo og campingvogn og det var lagt opp til massevis av aktiviteter for hele familien. Her kan nevnes duetrening, hund/sau, båttur med sightseeing, fisketur, ballspill, fluekastekurs, apportkonkurranse, foredrag (hundepsykologi, dressur, duetrening) og grillaften.
Altså noe for alle og enhver:))
Toyota og Luna deltok på duetrening med en meget kunnskapsrik instruktør, Bertil Nyheim. Her var det mange gode tips og få.
Apportkonkurransen for AK-hundene ble vanskeliggjort ved at det ble lagt ut to opptinede ryper som skulle apporteres. Både Luna og Audi taklet oppgaven, og lå lenge som nr 2 og 3 etter GS Santi og Marius som ledet med god margin. Desverre kapret GS Arja og Arild 2.plassen knepent, og det ble 3. og 4. plass på Luna og Audi.
Tilslutt var det unghundene sin tur. Toyota fant rypa, men nektet å bære med seg "liket" tilbake til fører, så her ble det ingen premie å hente.
Lørdag kveld fikk vi servert et fortreffelig grillmåltid med grillet laks i flere varianter og med passende tilbehør.
Alt i alt et suksessfullt arrangement som vi håper kan gjentas.


Tre røde og fem sorte settere samlet i hundegården.
(Toyota, Luna, Audi, Santi, Anni, Beto, Seven og Lukas)


Arild, Marius og Geir i internt oppgjør etter apportkonkurransen. Santi beviste også her at det ikke er noen ulempe med mye erfaring.


Deltakerne samlet til apportkonkurranse.